Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013

3+1 απλοί τρόποι για να γυμνάζεστε ακόμα και στη δουλειά

Μπορεί να παραπονιέστε πως δεν έχετε χρόνο να πάτε γυμναστήριο επειδή δουλεύετε πολλές ώρες, υπάρχουν όμως μερικά «κόλπα» που μπορείτε να κάνετε ακόμα και στη δουλειά, τα οποία θα σας κρατήσουν fit χωρίς σχεδόν να το καταλάβετε. Τέρμα οι δικαιολογίες!... Παρκάρετε μακριά από την εργασία σας. Τουλάχιστον 2 χιλιόμετρα μακρύτερα, θα περπατάτε καθημερινά τουλάχιστον 4 χλμ.
 Χρησιμοποιήστε λιγότερο το εσωτερικό τηλέφωνο. Μην καλείτε τους συναδέλφους σας στο γραφείο σας, πηγαίνετε εσείς στο δικό τους, ή καλέστε τους στο γραφείο σας αυτοπροσώπως. Τα σύγχρονα κινητά τηλέφωνα διαθέτουν εφαρμογές μέτρησης αποστάσεων ή βηματομετρητές.
 Εάν διαθέτετε, χρησιμοποιήστε το και κάθε μέρα καταγράψτε το σκορ σας. Κρατήστε ένα ημερολόγιο των δραστηριοτήτων σας και να είστε υπερήφανοι για τα επιτεύγματά σας.

+1 Ποτέ μη νιώσετε πείνα. Αυτό θα το πετύχετε τρώγοντας ανά 3-3 ½ ώρες κάτι υγιεινό. Όταν πεινάμε ο οργανισμός μας αναζητά τροφές με άμεση πηγή ενέργειας και συνήθως είναι τα γλυκά και ότι περιέχει περισσότερα λιπαρά οξέα.


ΠΗΓΗ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου