Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Καρράς - Πάολα - Παντελίδης: Φινάλε μετά απο 7 εβδομάδες για το σχήμα της χρονιάς στο Politia live clubbing στην Θεσσαλονίκη.

Οι Βασίλης Καρράς - Πάολα - Παντελής Παντελίδης - Ελισάβετ Σπανού και Βαλεντίνο...
θα χαιρετήσουν σήμερα το κοινό της Θεσσαλονίκης που τους τίμησε και τους έδωσε το πιο μεγάλο χειροκρότημα για δυο σχεδόν μήνες....

Η Πάολα επέστρεψε ανανεωμένη και με τον καλύτερο τρόπο θα χαιρετήσει το φανατικό κοινό της. Ο Βασίλης Καρράς μετά απο μια μικρή ανάπαυλα με διακοπές στην Σαντορίνη και με νέο κομμάτι στην κυκλοφορία πριν λίγες μέρες με την υπογραφή του Φοίβου ετοιμάζεται μια μεγάλη περιοδεία μέχρι και τα τέλη Αυγούστου. Απο την άλλη πλευρά ο Παντελής Παντελίδης πήρε το βάπτισμα του πυρός και κέρδισε τις εντυπώσεις στην Θεσσαλονίκη. Είναι δύσκολο να πάρεις θετική ανταπόκριση αμέσως και όμως ο μικρός το κατάφερε. Αυτό που μένει απο την συνεργασία στην Θεσσαλονίκη είναι οτι παρά τις δύσκολες εποχές ο κόσμος ήθελε να διασκεδάσει και να ακούσει τους καλλιτέχνες που σάρωσαν στην Αθήνα για έξι μήνες. Ένα σχήμα που θα μείνει στην ιστορία απο εμπορικής πλευράς αλλά και απο προσέλευση κοινού.







ΠΗΓΗ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου