Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Το νέο τατουάζ της Ηλιάδη

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή της από την Μύκονο και τις ολιγοήμερες διακοπές της με τον νέο της αγαπημένο, τον γνωστό ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου, η Αγγελική Ηλιάδη... είπε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό της.

Τι ήταν αυτό; Ένα καινούργιο «διακριτικό» τατουάζ στο αριστερό της μπράτσο. Η αγάπη της να “χαράζει” το κορμί της με τατουάζ δεν είναι κρυφή. Μάλιστα, στο ένα της χέρι είχε “χτυπήσει” και το όνομα του παρολίγο συζύγου της, του συνθέτη Κώστα Μηλιωτάκη. Αυτή τη φορά, όμως, προτίμησε ένα χρωματιστό και γεμάτο λουλούδια σχέδιο.
Το σίγουρο είναι ότι με τον Σάββα Γκέντσογλου τους δένει και η αγάπη τους για τα τατουάζ, αφού ο ποδοσφαιριστής έχει αρκετά σε όλο το κορμί του.
Δείτε την Αγγελική Ηλιάδη με το καινούριο της απόκτημα
Η αγάπη της Αγγελικής για τα τατουάζ είναι πλέον γνωστή και όπως φαίνεται δεν λέει να τη σταματήσει. Λέτε να «ζήλεψε» τα τατουάζ του καλού της, που όπως βλέπετε και στη φωτογραφία είναι γεμάτος; Μπορεί και ναι! Στην φωτογραφία που ανέβασε την Παρασκευή, 14 Ιουνίου, η Αγγελική φαίνεται ξεκάθαρα η χαρά της για το νέο της απόκτημα πάνω στο κορμί της. Μάλιστα η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε λίγα λεπτά μετά το τέλος του νέου της τατουάζ, καθώς βλέπετε την ζελατίνη στο χέρι της.



ΠΗΓΗ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου