Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


Με τις “Προτάσεις”, τον νέο του δίσκο στις αποσκευές του, που “γέννησε” από την πρώτη κιόλας μέρα της κυκλοφορίας του επιτυχίες, o Νίκος Βέρτης... θα συναντηθεί το καλοκαίρι με το κοινό του σε 10 υπέροχες πόλεις της Ελλάδας τιμώντας τους θαυμαστές του σε κάθε άκρη της χώρας με ένα πρόγραμμα που είναι βέβαιο πως θα τους χαρίσει αξέχαστες αναμνήσεις.

Σε σημεία που θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά συναυλίες θα στηθεί μια παραγωγή διεθνών προδιαγραφών, υψηλού αισθητικού και οπτικοακουστικού επιπέδου, με εντυπωσιακά σκηνικά και φώτα, με αξεπέραστη ποιότητα στον ήχο, με 22 κορυφαίους μουσικούς στην ορχήστρα και σπουδαίο επιτελείο με πάνω από 100 τεχνικούς και συνεργάτες. Το μόνο βέβαιο είναι πως οι 10 αυτές συναυλίες θα επαναπροσδιορίσουν την έννοια της περιοδείας στην Ελλάδα.

“Όλο αυτό που ετοίμασα είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια ένδειξη αγάπης προς τον κόσμο που με έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια. Μια περιοδεία από καρδιάς και ένα όνειρο πολλών χρόνων... Καλό καλοκαίρι, ας αδιαφορήσουμε στα δύσκολα και ας δεχτούμε προτάσεις για της ζωής τα όμορφα”. Νίκος Βέρτης.

INFO

Ώρα έναρξης: 21:00
Ώρα προσέλευσης: 19:30

Τιμή εισιτηρίου: 15 €



Χώρος στάθμευσης φορτηγών, έναντι Veso Mare

Διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτήριων: 35 €
Παροχές VIP εισιτηρίων: Χώρος στάθμευσης, Ξεχωριστή είσοδος, Ταξιθεσία/υποδοχή – fast line, Θέσεις σε καναπέ, Πολύ καλό visibility (ορατότητα προς την σκηνή), Bar το οποίο θα εξυπηρετεί αποκλειστικά τους vip.

Πληροφορίες:
Τηλ.: 6949674806, 6949674807
www.nikosvertis.com

Προπώληση Εισιτηρίων

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ DISCOVER
Πατρέως 30, Πάτρα

CAFÉ MAGENTA
Αγίου Νικολάου 11, Πάτρα 

Café Big Ben
Αγίου Νικολάου 23, Πάτρα

Καταστήματα Γερμανός
Ερμού 15, Αμαλιάδα & Μανωλοπούλου 7, Πύργος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου