Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013

Άδοξο τo τέλος για Λιάγκα και Σκορδά


Πρόκειται σίγουρα για μία… παγκόσμια πρωτοτυπία, αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που επικρατεί και στο τηλεοπτικό τοπίο...

Το ότι όμως, μία από τις πιο επιτυχημένες και αυτή τη σεζόν εκπομπές έχουν… ξεσπιτωθεί προκειμένου να ολοκληρώσουν την πορεία τους και τις υποχρεώσεις τους στους χορηγούς τους, αποτελεί αν μη τι άλλο παράξενο γεγονός. Ο λόγος για το «Πρωινό Mou» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά που γυρίζει από χτήμα σε πάρκο, μέχρι να ρίξει τίτλους τέλους για τη φετινή σεζόν!
Αν και η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA ήταν να ρίξει τίτλους τέλους την Παρασκευή 7 Ιουνίου πήρε παράταση προκειμένου να καλυφθούν οι υποχρεώσεις που είχε η εκπομπή απέναντι στους χορηγούς και οι οποίες δεν είναι πραγματοποιηθεί λόγω των απεργιών που είχαν γίνει. Οι εργαζόμενοι τεχνικοί όμως, παραμένοντας απλήρωτοι από την εταιρεία παραγωγής, αποφάσισαν να κατεβάσουν τις κάμερες με αποτέλεσμα τα στελέχη του MEGA να αποφασίσουν να βγάλουν την εκπομπή… περιοδεία! Μία μέρα σε χτήμα, μία δυο μέρες στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, ώστε να βγει η βδομάδα και να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους κυρίως απέναντι στους χορηγούς.
Αναμφισβήτητα όμως, το να τελειώνει έτσι επεισοδιακά η σεζόν για την πετυχημένη σε τηλεθέαση εκπομπή είναι κάτι που στεναχωρεί και τους δύο παρουσιαστές, αλλά και τους υπόλοιπους συντελεστές της. Ωστόσο, ως εργαζόμενοι και αυτοί, αντιλαμβάνονται τη δυσαρέσκεια των απλήρωτων εργαζομένων τεχνικών με τους οποίους συνεργάζονται τα τελευταία χρόνια και ας τελειώνει έτσι άδοξα και ως… κυνηγημένη η εκπομπή τη φετινή σεζόν.
Στο σημείο πάντως αυτό αξίζει να αναφέρω ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με στέλεχος της εταιρείας παραγωγής μου είπε ότι θα προσπαθήσουν να καλύψουν άμεσα τις υποχρεώσεις τους, δηλαδή να πληρώσουν τους εργαζόμενους. Επίσης, αξίζει να αναφέρω ότι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, η κατάσταση αυτή φαίνεται να έχει ανοίξει το δρόμο σε κάποια άλλη εταιρεία παραγωγής που έχει… βλέψεις για το «Πρωινό mou» και δεν αποκλείεται την επόμενη σεζόν να υπάρξουν αλλαγές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου