Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Μάικλ Τζάκσον έκλεισε τα στόματα 24 παιδιών με 35 εκατ. δολάρια!



Η σεξουαλική εκμετάλλευση των ανήλικων λέγεται πως ξεκίνησε το 1989 στη Neverland, την πολυτελή κατοικία του τραγουδιστή…

Ο βασιλιάς της ποπ, Μάικλ Τζάκσον, έτρεφε βαθιά, αγνή αγάπη για τα παιδιά ή τα εκμεταλλευόταν σεξουαλικά; Με αυτό το ερώτημα να πλανάται ακόμα στον αέρα «έφυγε» ο αγαπημένος τραγουδιστής-σόουμαν, παρότι απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών το 2005.


Ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανά τακτά χρονικά διαστήματα θυμούνται πως είχαν πέσει θύματα του σπουδαίου καλλιτέχνη και προχωρούν σε δημόσιες δηλώσεις.

Λένε την αλήθεια ή επιδιώκουν να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους;

Ένα δημοσίευμα-φωτιά από τη ταμπλόιντ εφημερίδα Daily Mirror επαναφέρει στην επιφάνεια τις υποθέσεις κακοποίησης από τον Τζάκσον επικαλούμενη πληροφορίες από το Fbi.

Σύμφωνα, λοιπόν, με στοιχεία ο Τζάκσον φέρεται να εξαγόρασε την σιωπή των οικογενειών 24 παιδιών που έπεσαν θύματά του έναντι 35 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως αναφέρουν τα έγγραφα, τα οποία έφτασαν στο Fbi το 2002 όταν ξεκίνησαν έρευνες γύρω από τον ντέντεκτιβ των σταρς, Αντονι Πελικάνο, ο Τζάκσον έβλεπε μαζί με τα παιδιά ερωτικές ταινίες και συνήθιζε να τα αγγίζει στα ευαίσθητα σημεία τους.

Ο Πελικάνο, μάλιστα, λέγεται πως προσελήφθη από τον Τζάκσον για να εξαφανίσει τυχόν ενοχοποιητικά στοιχεία σχετικά με την υπόθεση παιδοφιλίας, ενώ ένας συνεργάτης του ντέτεκτιβ επιβεβαίωσε τις πράξεις του αστέρα της ποπ στο Fbi.

Ο συνάδελφος του Πελικάνο μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα και διατηρώντας την ανωνυμία του, υποστήριξε ότι έχει στην κατοχή του αντίγραφο από τα έγγραφα της αστυνομίας, στα οποία αναφέρονται τα ονόματα τουλάχιστον 17 παιδιών που έπεσαν θύματα του τραγουδιστή.

Το δημοσίευμα αναφέρει και συνομιλίες που καταγράφηκαν από ιδιωτικό ερευνητή ανάμεσα σε δύο εργαζόμενους που ζούσαν στην Neverland.

Η Στέλα και ο Φίλιπ καταγράφηκαν να συζητούν για όσα διαδραματίζονταν στη κρεβατοκάμαρα του Τζάκσον.

«Περνούσε όλο το βράδυ στη κρεβατοκάμαρα με τα παιδιά», υποστηρίζει η Στέλα και συμπληρώνει ο Φίλιπ: «Εβλεπε πορνό».

Οι δύο τους ισχυρίζονται ότι βοηθός του Τζάκσον μεσολαβούσε ώστε να επιλεγεί το παιδί της αρεσκείας του, το οποίο προσκαλούσε τη νύχτα στο κρεβάτι του, ενώ στα άλλα δωμάτια ξεκουράζονταν οι γονείς του.

Την ίδια στιγμή, η οικογένεια Τζάκσον διαψεύδει το δημοσίευμα, τονίζοντας πως η μόνη περίπτωση που ο τραγουδιστής χρημάτισε κάποιον ήταν ο 13χρονος Τζόρνταν Τσάντλερ, ο οποίος το 1993 αμαύρωσε την εικόνα του «βασιλιά» ισχυριζόμενος ότι κακοποιήθηκε από εκείνον. Παρότι λίγα χρόνια αργότερα υποστήριξε ότι πιέστηκε να πει ψέματα από τον πατέρα του για να κερδίσει η οικογένειά του χρήματα, το ίνδαλμα της ποπ είχε ήδη πέσει στη δίνη του σκανδάλου που του κατέστρεψε την εικόνα.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου