Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

O Σταύρος Θεοδωράκης αποκαλύπτει: Κόβονται οι «Πρωταγωνιστές»;


Για το αν τελειώνουν οι «Πρωταγωνιστές» μετά από δέκα χρόνια στην TV, για τις εξελίξεις με την ΕΡΤ, αλλά και για τι... τον ενοχλεί στην εκπομπή, μίλησε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο δημοσιογράφος, αποκάλυψε πως «οι Πρωταγωνιστές είναι δέκα χρόνια στην τηλεόραση. Και δεν νομίζω ότι παρουσιάζουν σημεία κόπωσης. Αντιθέτως, κάθε χρόνο ξεπηδούν και 1-2 εκπομπές που είναι σαν τους "Πρωταγωνιστές". Άρα έχουμε μέλλον μπροστά μας».

Ωστόσο, δεν έκρυψε την ενόχληση του για την ώρα μετάδοσης της εκπομπής:

«Αρκετές φορές η εκπομπή ξεκινούσε μετά τα μεσάνυχτα. Αυτό είναι το μόνιμο παράπονο των φίλων της εκπομπής, αλλά ούτε σε αυτό μπορώ να κάνω κάτι. Δεν καθορίζω εγώ την ώρα προβολής. Με ενοχλεί και μάλιστα πολύ η ώρα μετάδοσης. Γιατί όταν ξημερώνει Δευτέρα και μεταδίδεις τους "Πρωταγωνιστές" 12 με 01:30, ουσιαστικά απευθύνεσαι στους φανατικούς, που θα κάνουν τ΄ αδύνατα δυνατά να τη δουν, και σε κάποιους αργόσχολους που λαγοκοιμούνται με ανοιχτή την τηλεόραση».

Τα παράπονα αυτά όπως λέει, θα έχει ένα ολόκληρο καλοκαίρι ώστε να τα συζητά με το κανάλι, τονίζοντας πως «πρέπει ν΄ αλλάξουν ρότα τα κανάλια. Και ειδικά τώρα πια που δεν υπάρχουν οι μεγάλες παραγωγές και τα καλά σίριαλ, πρέπει ν΄ αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους».

Σχολιάζοντας τα όσα έγιναν με την ΕΡΤ, λέει πως «πρόκειται για μια απόδειξη, ότι η βλακεία εκτός του ότι είναι επικίνδυνη, είναι και επιζήμια. Στοιχίζει πολλά σε αυτή την χώρα».






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου